HOCHRÜTIHALDE, MEGGEN

The desire for an additional garage space created an opportunity to improve the existing timber house with a redesigned terrace and the addition of a swimming pool. The additional parts of the building are adapted to the existing volume so as to seem as if they had always been there. In terms of colour, the entire house was treated with black rye flour varnish. The result catches the eye with its careful detailed design and impresses with a spacious roof terrace which takes in Lake Lucerne and the surrounding mountains in a breathtaking panorama beyond the infinity pool.


Type of project
Extension to a house
Type of brief
Direct brief
Client
Andrea & Patrick Benz
Services
Project, implementation planning, construction management
Status
Completed 2017
Deadlines
Planning/implementation 2016/2017
Photography
© Bruno Helbling
zurück nach oben